فيسبوك تويتر RSS


  #1  
قديم December 12, 2009, 05:58 PM
 
طريقة عمل الجلاتين الملون من برنامج من كل بلد اكلة ،حلويات الشيف حسن

طريقة عمل الجلاتين الملون من برنامج من كل بلد اكلة ، حلويات الشيف حسن








1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
50 جم جلاتين بودر (ملعقة كبير) نذوب في ماء دافي علي النار
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد
لون أحمر مع روح الفراولة لعمل لون أحمر
لو اصفر مع روح الاناناس لعمل لون صفر





الطريقة



نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف الجلاتين المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لازم خليط الجلوكوز و السكر يكون بيغلي عند أضافة الجلاتين
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و روح الفرولة و لون الاحمر



و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير أو سكر سنترفيش و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر سنترفيش

__________________
لا أستطيع الرد على الرسائل الخاصة لان المشاركات قليلة
رد مع اقتباس
  #2  
قديم December 13, 2009, 02:56 AM
 
رد: طريقة عمل الجلاتين الملون من برنامج من كل بلد اكلة ،حلويات الشيف حسن

الله يعطيك العافية

لك تحياتي وتشكراتي
__________________
استغفر الله الذي لآ إله الإ هو الحي القيوم وأتوب إليه
رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
طريقة عمل لقمة القاضى بالصورمن الشيف حسن برنامج من كل بلد اكلة وبرنامج المطبخ AHD Ashour وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم 4 March 7, 2011 12:58 PM
طريقة عمل البقلاوة من الشيف حسن بالصور والخطوات خطوة خطوة من برنامج من كل بلد اكلة AHD Ashour وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم 1 December 13, 2009 03:18 AM
طريقة عمل البسبوبسة بالكريمة بالصورمن الشيف حسن من برنامج من كل بلد اكلة AHD Ashour وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم 1 December 13, 2009 03:10 AM
طريقة عمل الملبن من برنامج من كل بلد اكلة ،حلويات الشيف حسن AHD Ashour وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم 1 December 13, 2009 02:58 AM
طريقة عمل خبز الكيزر بالصور والخطوات من اكلات وحلويات الشيف حسن برنامج من كل بلد اكلة AHD Ashour وصفات الحلويات والعصائر و الآيسكريم 1 December 8, 2009 04:07 AM


الساعة الآن 03:08 AM


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2
المقالات والمواد المنشورة في مجلة الإبتسامة لاتُعبر بالضرورة عن رأي إدارة المجلة ويتحمل صاحب المشاركه كامل المسؤوليه عن اي مخالفه او انتهاك لحقوق الغير , حقوق النسخ مسموحة لـ محبي نشر العلم و المعرفة - بشرط ذكر المصدر